Wij hebben vorig jaar ons huis laten bouwen door Bouwbedrijf van Laarhoven. Wij zijn er erg tevreden over. Super hoe ze meedenken met een beslissing die misschien beter en mooier tot zijn recht komt als het op een andere manier gemaakt wordt als dat wij voor ogen hadden. Er was altijd voor alles een goede oplossing, er werd goed overlegd en we hebben ons dan ook geen zorgen hoeven te maken tijdens de bouw. Op de bouw zelf was het altijd heel opgeruimd en netjes, dit vonden wij ook heel erg fijn. We zeggen vaak tegen elkaar dat als we nog eens iets zouden bouwen we het weer door bouwbedrijf van Laarhoven zouden laten zetten. Top team!
"Wij hebben vorig jaar ons huis laten bouwen door Bouwbedrijf van Laarhoven. Wij zijn er erg tevreden over. Super hoe ze meedenken met een beslissing die misschien beter en mooier tot zijn recht komt als het op een andere manier gemaakt wordt als dat wij voor ogen hadden. Er was altijd voor alles een goede oplossing, er werd goed overlegd en we hebben ons dan ook geen zorgen hoeven te maken tijdens de bouw. Op de bouw zelf was het altijd heel opgeruimd en netjes, dit vonden wij ook heel erg fijn. We zeggen vaak tegen elkaar dat als we nog eens iets zouden bouwen we het weer door bouwbedrijf van Laarhoven zouden laten zetten. Top team!"


In 2013 hebben wij samen met Bouwbedrijf Van Laarhoven ons nieuwe huis gebouwd.  Door Jan en Brechtje werd goed geluisterd naar onze wensen die daarna door Jan en zijn personeel ook vakkundig in het huis zijn verwerkt.
Als we ooit nog een huis bouwen gaan we zeker weer met Bouwbedrijf Van Laarhoven in zee. We kunnen het iedereen aanraden.
"In 2013 hebben wij samen met Bouwbedrijf Van Laarhoven ons nieuwe huis gebouwd. Door Jan en Brechtje werd goed geluisterd naar onze wensen die daarna door Jan en zijn personeel ook vakkundig in het huis zijn verwerkt. Als we ooit nog een huis bouwen gaan we zeker weer met Bouwbedrijf Van Laarhoven in zee. We kunnen het iedereen aanraden."


Voor de nieuwbouw van onze langgevelboerderij zijn we opzoek gegaan naar een gerenommeerd bouwbedrijf. Wij hadden verschillende offertes de deur uit gedaan bij diverse bouwbedrijven en hebben uiteindelijk gekozen voor Bouwbedrijf Van Laarhoven uit Moergestel. Vanaf onze eerste afspraak met Jan van Laarhoven wisten we dat we er goed aan gedaan hadden. Jan komt netjes zijn afspraken na en is flexibel. Tijdens de nieuwbouw van onze boerderij kom je altijd wel een aantal belemmeringen tegen die je graag snel en adequaat opgelost wilt hebben. Om een voorbeeld te noemen wisten we even niet wat we met de hoogte van het toiletraampje moesten doen. Hij stond getekend op 88 cm en Jan adviseerde om deze op 93cm hoogte uit te laten komen. Hij belt op, komt langs en overlegt met ons.

Wij wilden sowieso een kleinschalig werkend bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwwereld nemen, die tegelijk alle ins en outs kent van wat er zoal leeft bij de mensen die starten met een nieuwbouw zoals wij.

Ons bouwproject zal eind 2010 gerealiseerd zijn. We hebben de laatste tijd hard meegewerkt en we zijn blij met de bouwtechnische ondersteuning van Bouwbedrijf Van Laarhoven. Tussen de bedrijven door hebben we goed e-mail contact met Brechtje en kunnen we Jan altijd bellen als er iets is. Jan werkt zelf ook mee aan de bouw en ondersteunt zijn team. Dat was voor ons hetgene wat zwaar mee woog om te kiezen voor Bouwbedrijf Van Laarhoven. Ze werken secuur en er worden geen belangrijke beslissingen genomen als wij zelf niet aanwezig zijn..
"Voor de nieuwbouw van onze langgevelboerderij zijn we opzoek gegaan naar een gerenommeerd bouwbedrijf. Wij hadden verschillende offertes de deur uit gedaan bij diverse bouwbedrijven en hebben uiteindelijk gekozen voor Bouwbedrijf Van Laarhoven uit Moergestel. Vanaf onze eerste afspraak met Jan van Laarhoven wisten we dat we er goed aan gedaan hadden. Jan komt netjes zijn afspraken na en is flexibel. Tijdens de nieuwbouw van onze boerderij kom je altijd wel een aantal belemmeringen tegen die je graag snel en adequaat opgelost wilt hebben. Om een voorbeeld te noemen wisten we even niet wat we met de hoogte van het toiletraampje moesten doen. Hij stond getekend op 88 cm en Jan adviseerde om deze op 93cm hoogte uit te laten komen. Hij belt op, komt langs en overlegt met ons. Wij wilden sowieso een kleinschalig werkend bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwwereld nemen, die tegelijk alle ins en outs kent van wat er zoal leeft bij de mensen die starten met een nieuwbouw zoals wij. Ons bouwproject zal eind 2010 gerealiseerd zijn. We hebben de laatste tijd hard meegewerkt en we zijn blij met de bouwtechnische ondersteuning van Bouwbedrijf Van Laarhoven. Tussen de bedrijven door hebben we goed e-mail contact met Brechtje en kunnen we Jan altijd bellen als er iets is. Jan werkt zelf ook mee aan de bouw en ondersteunt zijn team. Dat was voor ons hetgene wat zwaar mee woog om te kiezen voor Bouwbedrijf Van Laarhoven. Ze werken secuur en er worden geen belangrijke beslissingen genomen als wij zelf niet aanwezig zijn.."


Na een aantal offertes in 2010 te hebben aangevraagd bij diverse bouwbedrijven waren we overtuigd van de berekening die Bouwbedrijf Van Laarhoven had gemaakt over ons bouwplan aan de Pastoor Muskenshof. Het bedrijf gaf ons het meeste vertrouwen vanwege het feit dat het al jaren een familiebedrijf is. Dit gaf ons een goed gevoel...'van vader op zoon'...dus van generatie op generatie. Ook de samenwerking tussen de bouwpartners verliep vlekkeloos. Iedereen dacht mee om tot het beste resultaat te komen. Soms bleek (ondanks de tekening van de archictect) dat in de praktijk bijvoorbeeld een deur beter de andere kant kon openslaan. Er werd dus praktisch gedacht, ondanks dat de bouwtekening keurig was. Bovenal is de complete bouw die Bouwbedrijf Van Laarhoven afgeleverd heeft om door een ringetje te halen...kortom; Zeer goed werk en zeer deskundige medewerkers.
"Na een aantal offertes in 2010 te hebben aangevraagd bij diverse bouwbedrijven waren we overtuigd van de berekening die Bouwbedrijf Van Laarhoven had gemaakt over ons bouwplan aan de Pastoor Muskenshof. Het bedrijf gaf ons het meeste vertrouwen vanwege het feit dat het al jaren een familiebedrijf is. Dit gaf ons een goed gevoel...'van vader op zoon'...dus van generatie op generatie. Ook de samenwerking tussen de bouwpartners verliep vlekkeloos. Iedereen dacht mee om tot het beste resultaat te komen. Soms bleek (ondanks de tekening van de archictect) dat in de praktijk bijvoorbeeld een deur beter de andere kant kon openslaan. Er werd dus praktisch gedacht, ondanks dat de bouwtekening keurig was. Bovenal is de complete bouw die Bouwbedrijf Van Laarhoven afgeleverd heeft om door een ringetje te halen...kortom; Zeer goed werk en zeer deskundige medewerkers. "We zijn iedere dag nog blij met ons nieuwe huis"."